Vandaag heeft OLV MINOR de NOLB op de hoogte gebracht van het feit dat de wedstrijd van 20 september op de Stompert helaas niet door zal gaan. De aanvraag voor het terrein is niet goedgekeurd door Defensie en het vinden van een vervangende locatie is niet gelukt:

“Tot onze spijt is het niet gelukt om de toestemming te krijgen voor het organiseren van de wedstrijd op 20 september op de Stompert. We hebben ons best gedaan om een vervangend gebied te regelen, maar door de korte termijn en de vakantie periode is dat niet gelukt. Helaas, gelukkig gaat OLV Minor het hernieuwde seizoen wel beginnen met het NL relay op 6 september. Tot dan!”
— OLV MINOR

De eerstvolgende wedstrijden van 6 en 13 september zijn tevens de eerste wedstrijden die doorgang vinden sinds de maatregelen die zijn genomen vanwege COVID-19. De organisatie van die wedstrijden zal de geldende bepalingen voor COVID-19 aanhouden, welke tevens voor alle deelnemers gelden. De regels zijn terug te lezen in het bericht over het vervolg van de competitie.

Share.

Comments are closed.