Het is een van de nieuwere ontwikkelingen en kwam al terug in ons vorige nieuwsbericht als opmerking: een app op je telefoon waarmee je met oriëntatiekaart en GPS een omloop kan lopen met behulp van je telefoon. We hebben het hier over de app MapRunF welke beschikbaar is voor zowel Android als iPhone en via de Store gedownload kan worden. Na registratie kun je een evenement selecteren en daar gebruik van maken: je krijgt de kaart met route te zien in de bekende symbolen en de telefoon laat weten als je op de juiste locatie bij een post bent. Op de website van MapRunF kun je alle informatie over deze app terug vinden, zie: http://maprunners.weebly.com

In ieder geval OLifant heeft de laatste tijd niet stilgezeten wat betreft deze app en OLifant heeft nu twee omlopen beschikbaar gesteld voor alle liefhebbers, allen in Amersfoort:

Amersfoort – Binnenstad 5 km
Amersfoort – Klein Zwitserland 3.5 km
Amersfoort – Schuilenburg 3.4 km


Door na het downloaden de button ‘Go to Start’ in de app op jouw telefoon te activeren kun je zien waar de start zich bevindt.

Heb je gelopen of zelf een kaart met route toegevoegd? Laat het ons weten en we voegen de route toe!

BELANGRIJK: uiteraard blijven alle maatregelen met betrekking tot Covid-19 van kracht en gelden altijd de verkeersregels!

Foto: Andrew Slifkin

Share.

1 reactie

  1. Gerrit van de Riet on

    Er is nu ook een route beschikbaar op Klein Zwitserland in Amersfoort. Houd U aan de openstellingsregels van het gebied.