De wedstrijdcommissie wil een inventarisatie maken van de belangstelling voor deelname aan het World Orienteering Championship en  Junior World Orienteering Championship in 2020.

Atleten met plannen voor deelname aan (een van) deze wedstrijden word gevraagd dit te melden bij de wedstrijdcommissie (wedstrijdcommissie@nolb.nl). Met ingang van 2020 is het voor de WOC de regel dat atleten die op het NK het jaar ervoor in D21/H21 in een discipline het podium behaald hebben, de deelname voorrang heeft. Als er plaatsen over zijn zal de wedstrijdcommissie bepalen wie geselecteerd wordt voor welke discipline op de WOC. Let op: dit is geen definitieve inschrijving! Dat volgt op een later tijdstip.

World Orienteering Championship

Gewenste deelname aan het World Orienteering Championship (6-7 t/m 11-7-2020 te Denemarken) kan tot 1 april 2020 via e-mail (wedstrijdcommissie@nolb.nl) bij de wedstrijdcommissie bekendgemaakt worden. Aanmeldingen na deze datum komen in alleen in aanmerking voor de dan nog resterende open plaatsen als dit voor de wedstrijdcommissie redelijkerwijs nog haalbaar is binnen de inschrijftermijn die de WOC stelt. Bij deze late aanmeldingen wordt toewijzing ingevuld op volgorde van aanmelding.
Meer informatie op de website

Junior World Orienteering Championship

Gewenste deelname aan het Junior World Orienteering Championship (26-6 t/m 3-7-2020 te Turkije) kan tot 1 april 2020 via e-mail (wedstrijdcommissie@nolb.nl) bij de wedstrijdcommissie bekendgemaakt worden. Aanmeldingen na deze datum komen in alleen in aanmerking voor de dan nog resterende open plaatsen als dit voor de wedstrijdcommissie redelijkerwijs nog haalbaar is binnen de inschrijftermijn die de JWOC stelt. Bij deze late aanmeldingen wordt toewijzing ingevuld op volgorde van aanmelding.
Meer informatie op de website

Share.

Comments are closed.