Interesse deelname WOC en JWOC

De wedstrijdcommissie wil een inventarisatie maken van de belangstelling voor deelname aan het World Orienteering Championship en  Junior World Orienteering Championship in 2018.

Aangezien er voor deze wedstrijden een maximum aantal starters per land is, willen we weten of selectie benodigd is. Atleten met plannen voor deelname aan (een van) deze wedstrijden word gevraagd dit te melden bij de wedstrijdcommissie (wedstrijdcommissie@nolb.nl). Let op: dit is geen definitieve inschrijving! Dat volgt op een later tijdstip.

World Orienteering Championship

Gewenste deelname aan het World Orienteering Championship (3-8 t/m 11-8-2018 te Letland) kan tot 1 april 2018 via e-mail (wedstrijdcommissie@nolb.nl) bij de wedstrijdcommissie bekendgemaakt worden. Aanmeldingen na deze datum komen in alleen in aanmerking voor de dan nog resterende open plaatsen als dit voor de wedstrijdcommissie redelijkerwijs nog haalbaar is binnen de inschrijftermijn die de WOC stelt. Bij deze late aanmeldingen wordt toewijzing ingevuld op volgorde van aanmelding.
Meer informatie op de website

Junior World Orienteering Championship

Gewenste deelname aan het Junior World Orienteering Championship (7 t/m 15-7-2017 te Hongarije) kan tot 1 april 2018 via e-mail (wedstrijdcommissie@nolb.nl) bij de wedstrijdcommissie bekendgemaakt worden. Aanmeldingen na deze datum komen in alleen in aanmerking voor de dan nog resterende open plaatsen als dit voor de wedstrijdcommissie redelijkerwijs nog haalbaar is binnen de inschrijftermijn die de JWOC stelt. Bij deze late aanmeldingen wordt toewijzing ingevuld op volgorde van aanmelding.
Meer informatie op de website