Deelname interland 2018

Op zondag 11 maart 2018 zal in Noord-Brabant, in de omgeving van Oss, de jaarlijkse interland met teams van Engeland, Noord- en Zuid-Belgie, Noord-Frankrijk en Nederland plaatsvinden. Op zaterdag 10 maart 2018 is er een trainingswedstrijd gepland. Tevens wordt er door de organiserende vereniging OLifant een avondsprint op vrijdag en zaterdagavond aangeboden, overnachtingen in bungalows of op de camping, een diner op zaterdag, een ontbijt op zondag in een nabij gelegen restaurant en een lunchpakket voor zondag aangeboden. Alleen de kosten van de training en interland wedstrijd worden door de NOLB betaald.
Lopers die hier aan deel willen deelnemen moeten zich voor 10 januari 2018 bij de wedstrijdcommissie@nolb.nl opgeven met vermelding van voornaam, naam, geboortedatum, SI-sleutelnummer en deelname aan training op zaterdag. Wil men tevens deelnemen aan de avondwedstrijden en/of overnachtingen en maaltijden dan moet u zich daarvoor zelf opgeven (zie bulletin op 9, 10 en 11 maart op de wedstrijdkalender van de NOLB).
Als er te veel gegadigden in een bepaalde leeftijdscategorie voor de interland zijn zal de Wedstrijdcommissie aan de hand van recente wedstrijdresultaten bepalen wie Nederland bij de interland in 2018 gaat vertegenwoordigen.