Met nog een ruime week te gaan is het weer tijd om ons op te maken voor de Nationale Competitie, welke in 2020 uit zeven wedstrijden zal bestaan. Op 8 maart volgt hiervan de aftrap bij OLV MINOR, zij zullen de eerste wedstrijd verzorgen op het Beekhuizerzand. Let erop dat er ingeschreven moet worden voor deze wedstrijd: dit kan tot zondag 1 maart via OrienteeringOnline!

Voor OLV MINOR is de wedstrijd tevens de jubileumwedstrijd vanwege het 25-jarige bestaan van de club, alle deelnemers zijn ook welkom bij de receptie na de wedstrijd voor dit jubileum.

Na een gelopen wedstrijd zal de wedstrijdcommissie tussenstanden publiceren per leeftijdscategorie die te vinden zijn op de pagina voor de Nationale Competitie. Ook bij NK’s die meetellen voor de Nationale Competitie zal gerekend worden met de categorie waarin de deelnemer loopt, ongeacht of er tijdens dat NK categorieën zijn samengevoegd.

De NOLB wenst alle deelnemers veel plezier en succes toe bij de wedstrijden van de Nationale CompetItie. We horen graag wat je ervan vond!

Foto: OLV MINOR

Share.

Comments are closed.